PRZYSTAWKI
-
Krewetki w cieście 3 szt.
3szt -
Krewetki w cieście 5 szt.
5szt -
Pierożki gyoza z warzywami 10 szt.
10 szt. sos teriyaki, sezam, szczypiorek -
Pierożki gyoza z wieprzowiną 10 szt.
10 szt. sos teriyaki, sezam, szczypiorek -
Krążki kalmarowe 12 szt.
Krążki kalmarowe -
Pierożki dim sum wołowiną 10 szt.
Pirożki dim sum 10 szt w wołowiną, szczypiorek, sezam -
Pierożki gyoza mix 10 szt., wieprzowe i warzywne
Mix pierożków gyzoa z wieprzowina 5 szt. warzywami 5 szt., sos teryiaki, sezam, szczypiorek -
Tuna tataki
Tuńczyk opalany, goma wakme, masago, chrupiący makaron ryżowy, sezam -
Pierożki Gyoza z kurczakiem 10 szt.
Pierożki Gyoza z kurczakiem, sos Teriyaki, sezam, szczypiorek
SAŁATKI
-
Sałatka mango - avocado
-
Sałatka goma wakame
-
Sałatka surimi
-
Salatka z krewetkami
Mix salat, krewetki smażone, czosnek, avocado, pomidorki koktajlowe, grzanki
NIGIRI
Najbardziej wykwintna forma sushi. Kulka ryżu z surową rybą czy grilowaną rybą. Podawane po 2 sztuki.
-
Nigiri Salmon - łosoś
-
Nigiri Yaki Sake - opiekany łosoś
-
Nigiri Devilish Sake - łosoś palony z chilli
-
Nigiri Maguro - tuńczyk
-
Nigiri Unagi - węgorz
HOSOMAKI
Cienkie maki zwinięte glonem nori na zewnątrz. Składają się z 6 elementów.
-
Hosomak Ogórek
ogórek -
Hosomak Oshinko
rzepa marynowana -
Hosomak Kampyo
Marynowana tykwa -
Hosomak Surimi
paluszek surimi -
Hosomak Salmon
łosoś -
Hosomak Salmon Tempura
łosoś w tempurze -
Hosomak Maguro
tuńczyk -
Hosomak Ebi Tempura
krewetka w tempurze, majonez/sos mango-jalapeno -
Hosomak Unagi Tempura
węgorz w tempurze -
Hosomak Avocado
-
Hosomak Mango
URAMAKI
Zwinięte tak by to ryż był na zewnątrz. W środku znajduje się kilka dodatków tworzących niezwykłe kompozycje smakowe. Składają się z 8 elementów.
-
Uramak Philadelphia
łosoś, avocado, serek /szczypiorek -
Uramak Philadelphia Grill
łosoś grillowany, serek, por, ogórek /sezam, sos teriyaki -
Uramak California
surimi, majonez, ogórek /szczypiorek, sezam -
Uramak Ebi Mayo
krewetka w cieście, ogórek, oshinko, majonez /sezam -
Uramak Sake Teriyaki
serek, marynowana tykwa, avocado / łosoś opiekany, sos teriyaki, sezam, szczypiorek -
Uramak Korean Sake
łosoś palony a chilli, sałata, majonez, marynowana rzepa/sezam, sos mango-
jalapeno -
Uramak Devilish Ebi
krewetka w cieście, sałata, ogórek, majonez/ łosoś palony z chilli -
Uramak Hotto
łosoś palony z chilli , tuńczyk, sezam, szczypiorek, sos kobe/tempura, sos kobe, sos teryaki -
Uramak Spice Salmon
łosoś, serek, avocado, por/opalana pasta z łososia z sosem kobe, sezam, szczypiorek, sos sriracha -
Uramak Niju ebi
krewetka w tempurze, mango, majonez/krewetka, sos kobe -
Uramak Dragon Ebi
krewetka w tempurze, majonez, avocado, marynowana tykwa/węgorz, sos teryaki, sezam -
Uramak Dragon Salmon
łosoś, serek, ogórek, marynowana tykwa, sałata/węgorz, sos teryaki, prażone migdały -
Uramak Mango no Maguro
Tuńczyk, mango, sos kobe, sos teryiaki -
Sweet Carmel Sake
Serek, marynowana tykwa, avocado/łosoś palony z karmelem, sos sriracha -
Uramak Green Dragon
Ryż, serek, łosoś, avocado / goma wakame, biały sezam
FUTOMAKI
Futo oznacza „gruby”. Maki owinięte glonem nori, krojone na 6 elementów.
-
Futomak Sake Tarutaru
tatar z łososia w tempurze/sos teriyaki -
Futomak Sake Yaki
łosoś grillowany, sałata, majonez, żurawina, ogórek, sos mango-jalapeno -
Futomak Sakenohi
łosoś, sałata, serek, ogórek, oshinko -
Futomak Umi
tuńczyk, łosoś, oshinko -
Futomak Salmon Sun
łosoś w tempurze, sałata, ogórek, marynowana tykwa -
Futomak Koi
krewetka w tempurze, sałata, serek, mango /sos ume -
Futomak Tiger
krewetka w tempurze zawijana w łososia, oshinko -
Futomak Vege Tempura
Marynowana tykwa w tempurze, marynowana rzepa, ogórek, sos ume -
Futomak Sawayakana
łosoś palony z chilli, sos kobe, por w tempurze, avocado, sos mango – jalapeno, sezam -
Futomak Tempura Salmon
łosoś, ser żółty, avocado, ogórek,
szczypiorek, marynowana tykwa/sos sriracha, sos teryaki -
Futomak Tempura Maguro
tuńczyk, ser żółty, avocado, ogórek,
szczypiorek, kampyo/sos sriracha, sos teryaki -
Futomak Mango Salmon
łosoś, mango, serek, sos ume, sos teriyaki, prażone płatki migdała -
Futomak Mango Salmon Tempura
łosoś w tempurze, mango, serek, sos ume, prażone płatki migdała -
Futomak Tuna Tempura
Tuńczyk w tempurze, majonez, marynowana tykwa
ZESTAWY
-
ZESTAW SHINGURU
16 elementów, 2 el. nigiri ebi, 6 el. hosomak kanpyo, 8 el. uramak philadelphia -
ZESTAW SHIMA
22 elementy, 2 el. nigiri yaki sake, 6 el. hosomak kanpyo, 6 el. futomak salmon san, 8 el. uramak korean sake -
ZESTAW HIGASHI
28 elementów, 2 el. nigiri łosoś, 6 el. hosomak ogórek, 6 el. futomak sake yaki, 6 el. futoma koi, 8 el. uramak green dragon -
ZESTAW YUJIN
36 elementów, 2 el. nigiri ebi, 6 el. hosomak ogórek, 6el. hosmok salmon grill,
6 el. futomak vege tempura, 8 el. uramak philadelphia grill, 8 el. uramak california -
ZESTAW FUJISAN
62 elementy, 2 el. nigiri ebi, 2 el. nigiri węgorz, 6 el. hosomak salmon tempura, 6 el. hosomak oshinko, 6 el. hosomak grillowany łosoś, 6 el. futomak sake tarutaru, 6 el. futomak koi, 6 el. futomak umi, 8 el. uramak sake teriyaki, 8 el. uramak california -
ZESTAW OKINAWA
32 elementy, 6 el. hosomak maguro, 6 el. hosomak salmon, 6 el. futomak umi, 6 el. futomak sakenohi, 8 el. uramak philadelphia -
ZESTAW TEMPURA MAKI SET
32 elementy, 6 el. hosomak salmon tempura, 6 el. hosomak ebi + salmon tempura, 6 el. hosomak unagi tempura, 6 el. futomak sake tarutaru, 8 el. uramak hotto -
RAINBOW SET
40 elementów, Uramak Devilish Ebi, Uramak Sake Teriyaki, Uramak Dragon Salmon, Uramak Sweet Carmel Sake, Uramak Niju Ebi
RAMEN
-
Ramen z Wołowiną
Esencjonalny bulion wołowo-drobiowy, makaron pszenny, marynowane jajko, marynowana wołowina, groszek cukrowy, świeży szpinak, tapioka, sezam -
Ramen Kimchi
Bulion wołowo-drobiowy, kimchi, pieczony bekon, pakaron pszenny, pierożki gyoza z kimch, marynowane jajko, tofu, grzybki shimeji, pędy bambusa, szczypiorek. -
Ramen Dyniowy
Bulion mięsny, dynia, mleczko kokosowe, makaron pszenny, grillowany bekon, pierożki z dynią i grzybkami Mun, marynowane jajko, pestki dyni, kielki fasoli mung, grzybki shimeji, kolendra, szczypiorek, olej smakowy
DANIA CIEPŁE
-
Chicken curry udon
Makaron udon, kurczak curry, kolendra, prażone orzechy ziemne, kiełki fasoli mung -
Udon z wołowiną i warzywami
Makaron udon, marynowana wołowina, grzyby shitake, warzywa, kolendra, sezam -
Udon z kurczakiem
Makaron udon, kurczak, papryka, pędy bambusa, grzybki shimeji, tofu, sezam.
POKE BOWL
-
Bowl z łososiem
Ryż, łosoś, avocado, goma wakame, fasolka edamame, oshinko, sos teriyaki, sos kobe, sezam, szczypiorek -
Bowl z tatarem z łososia
Ryż, tatar z łososia, rzepa marynowana, ogorek, por, żurawina, tobiko, sezam, szczypiorek, sos kobe, sos poke. -
Bowl z wołowiną
Ryż, marynowana wołowina, mini marchewka, papryka, grzybki shitake, biały sezam, szczypiorek
-
Bowl z kurczakiem
Ryż, kurczak, ananas, mini marchewka, cieciorka, majonez, sezam, szczypiorek, sos słodko-kwaśny.
-
Bowl z tuńczykiem
Ryż, serek, tuńczyk palony z togarashi, sałatka goma wakame, cheddar, sos kobe, sezam, szczypiorek -
SUSHI BURGERY
-
Sushi Burger z łososiem
Ryż, serek, łosoś, sałata, cheddar, sos kobe, sriracha, sezam, szczypiorek -
Sushi Burger z tuńczykiem
Ryż, serek, tuńczyk palony z togarashi, sałatka goma wakame, cheddar, sos kobe, sezam, szczypiorek. W zestawie sos sojowy, imbir marynowany, wasabi.
SOSY
-
Sos Kobe
Sos majonezowo - ostry -
Sos Ume
Gęsty sos na bazie tajskich śliwek ume -
Sos Teriyaki
Rzadki i słodki sos przyprawowy na bazie sosu sojowego. -
Sos Mango - Jalapeno
Sos przyprawiany sokiem z cytryny i mango oraz kawałkami papryki